Nepremičninski zastopniki podjetja Cardenas v Gran Canarii

Prodaja posesti v Gran Canarii od leta 1980


O Gran Canaria posesti

Posesti za prodajo in posest za v najem v Gran Canarii so bile vedno priljubljene zaradi svoje lokacije, klime in čudovitega življenjskega sloga, ter zaradi dejstva, da so del Španije. Evropski status in s tem povezane prednosti pripadanja Evropski uniji so nedvomno velik plus pri odločanju o nakupu posesti ali nepremičnine na Kanarskih otokih.

Gran Canaria in Tenerifi sta 2 glavna otoka Kanarskih otokov. Gran Canaria ima čudovite priložnosti za kateregakoli investitorja: širok obseg posesti za prodajo kot so apartmaji, stanovanja, hiše, vile, apartmajski kompleksi, hoteli, poslovni prostori, še ne v celoti zgrajena ali na novo zgrajena posest in parcele zemljišč na različnih najlepših lokacijah na Kanarskih otokih kot so San Agustin, Playa del Ingles, Maspalomas, Meloneras, Monte Leon, Arguineguin, Puerto Rico in Mogán.

O Cardenas nepremičninskem podjetju

Cardenas nepremičninsko podjetje v Gran Canarii prodaja posesti v Gran Canarii od leta 1980. Z zavidljivim ugledom kot najboljši nepremičninski zastopniki v Gran Canarii, je kupovanje posesti s Cardenas nepremičninskim podjetjem korak v pravo smer.

Cardenas nepremičninsko podjetje ima 3 agencije v Arguineguinu, Puerto Ricu in Playa de Mogán in profesionalno, več jezikov govorečo ekipo, ki vam bo pomagala čez celoten postopek s ponudbo popolnih in zanesljivih storitev glede posesti.

V veselje nam bo, imeti vas za stranko.

O Gran Canarii kot otoku

Otok Gran Canaria, poznan tudi kot ''miniaturen kontinent'' z raznolikimi pokrajinami in rastlinstvom, je del Kanarskih otokov in turistično ena najbolj obiskanih destinacij Evrope. Obstaja veliko razlogov, ki pojasnjujejo to popularnost, vključno s svetovno znanimi plažami, široko ponudbo najboljših restavracij, trgovin, teatrov, športov kot so jadranje, golf in potapljanje, toplimi ljudmi, ki vas radi sprejmejo in vedo kako se gostje počutijo doma in seveda, kar je najbolj pomembno, s klimo, za katero se velikokrat reče, da je najboljša na svetu. Na kratko, vse to je Gran Canaria.

Gran Canaria vam ima veliko za ponuditi!


Prosimo, kontaktirajte nas po telefonu, preko elektronske pošte ali z izpolnjenjem sledečega obrazca in nam sporočite vaše zahteve glede posesti za prodajo ali posesti za v najem (najmanj 6 mesece) v Gran Canarii. Če želite, si lahko posesti poiščete na naši spletni strani, ki je na voljo v
angleškem angleškem, španskem španskem, nemškem nemškem in norveškem norveškem jeziku.


Kontaktni podatki

Naša ekipa govori špansko, angleško, nemško, norveško, francosko, italijansko, švedski in nizozemski, zato prosimo, da nas kontaktirate, če je mogoče, v enem od teh jezikov.

Inmobiliaria Cardenas
C/ La Lajilla, 2
35120 - Arguineguín
Gran Canaria, Spain
Glej zemljevid

Telefon : +34 928 150 650
Faks : +34 928 150 583
E-pošta : info@cardenas-grancanaria.com

Delovne ure :
Ponedeljek - petek, 09:00 - 17:00 (čas v Gran Canarii trenutno 02:35)
Prazniki


Kontaktirajte nas

G. Ga.
Ime :
Priimek :
E-pošta :
Telefon :
Država :
Govorim naslednje jezike :
špansko angleško nemško norveško francosko
italijansko rusko madžarsko švedski dutch
Pripombe :
Želim prejemati mesečne novice o posesti preko elektronske pošte
Novice vsebujejo vse posesti za prodajo, ki so bile dodane čez mesec, kakor tudi odlične promocije in priložnosti.
Sprejemam politiko o zasebnosti

Tel: + 34 928 150 650 - info@cardenas-grancanaria.com - www.cardenas-grancanaria.com

This information is subject to changes, it is therefore no binding document. Cárdenas Real Estate accepts no liability for its accuracy or any omissions. All rights reserved, any reproduction of the contents is forbidden. Cárdenas Real Estate, La Lajilla 2, 35120 Arguineguín, Gran Canaria. Offices in Arguineguín, Puerto Rico, Puerto de Mogán & Maspalomas. *Bellevue Best Propery Agent 2006, 2007, 2008 & 2009*

Имоти в Гран Канария от агенция за недвижими имоти „Карденас” (Cardenas). Продава имоти в Гран Канария от 1980 гБългарскиNemovitosti na Gran Canaria nabízené agenty Realitní kanceláře Cardenas, reality na prodej na Gran Canaria od roku 1980ČeštinaGran Canaria ejendom fra Cardenas agenter for fast ejendom, ejendomme til salg på Gran Canaria siden 1980DanskKinnisvara Gran Canarial Cardenase kinnisvarabüroolt, mis tegutseb Gran Canarial juba aastast 1980EestiBiens immobiliers en Grande Canarie avec l’agence immobilière Cardenas, propriétés, maisons et appartements, à vendre en Grande Canarie depuis 1980FrançaisImmobili in Gran Canaria offerti dall'Agenzia immobiliare Cardenas, immobili in vendita in Gran Canaria dal 1980ItalianoĪpašumu Grankanārijā piedāvā Cardenas nekustamā īpašuma aģentūra, kas ar īpašumu tirdzniecību Grankanārijā nodarbojas no 1980. gadaLatviešuGran Kanarijos namų valdos, kurias siūlo Cardenas nekilnojamojo turto agentai, pardavinėjantys namų valdas Gran Kanarijoje nuo 1980-ųjųLietuviųIngatlan Gran Canarian a Cardenas ingatlanügynökségeken keresztül, ingatlanok értékesítése Gran Canarian 1980 ótaMagyarGran Canaria Onroerend Goed door Cardenas Makelaars, woningen te koop in Gran Canaria sinds 1980NederlandsNieruchomości na Gran Canaria w agencji nieruchomości Cardenas, nieruchomości na sprzedaż na Gran Canaria od 1980 rpolskiНедвижимость на Гран-Канарии от агентства недвижимости «Cardenas», продажа недвижимого имущества на Гран-Канарии с 1980 годаРусскийProprietate în Gran Canaria prin  Agenţia imobiliară Cardenas, proprietăţi de vânzare în Gran Canaria din 1980RomânăPosest v Gran Canarii, ki jo zastopajo nepremičninski zastopniki podjetja Cardenas, posesti za prodajo v Gran Canarii od leta 1980SlovenščinaCardenas-kiinteistönvälittäjä: kiinteistöjä Gran Canarialla, kiinteistöjen myyntiä Gran Canarialla vuodesta 1980SuomiFastigheter på Gran Canaria från Cardenas fastighetsmäklare, fastigheter till salu på Gran Canaria sedan 1980Svenska