Cardenas Makelaars in Gran Canaria

Verkopen onroerend goed in Gran Canaria sinds 1980


Over onroerend goed in Gran Canaria

Woningen te koop en onroerend goed voor verhuur in Gran Canaria zijn altijd populair geweest vanwege de lokatie, het klimaat, de fantastische levenswijze en het feit dat Gran Canaria onderdeel uitmaakt van Spanje. De europese status en de bijbehorende voordelen van lidmaatschap van de Europese gemeenschap vormen een groot pluspunt bij het overwegen van de aankoop van woningen of onroerend goed op de Kanarie-eilanden.

Gran Canaria en Tenerife zijn de 2 belangrijkste eilanden van de Kanarie-eilanden. Gran Canaria biedt fantastische mogelijkheden aan alle soorten investeerders: er is een grote keuze aan onroerend goed te koop, zoals appartementen, flats, huizen, villa’s, appartementcomplexen, hotels, commerciële ruimtes, off plan of nieuwbouw, of stukken land, in veel verschillende lokaties die tot de mooiste op de Kanarie-eilanden behoren, zoals San Agustin, Playa del Ingles, Maspalomas, Meloneras, Monte Leon, Arguineguin, Puerto Rico en Mogán.

Over Cardenas Makelaars

Cardenas Makelaars in Gran Canaria verkopen al sinds 1980 woningen in Gran Canaria en hebben een felbegeerde reputatie als een van de beste makelaars in Gran Canaria. Onroerend goed kopen bij Cardenas Makelaars is zeker een stap in de goede richting.

Cardenas Makelaars heeft 3 kantoren, in Arguineguin, Puerto Rico en Playa de Mogán, en een professioneel meertalig team dat u bijstaat tijdens het hele proces: een volledige en betrouwbare onroerend goed-dienst.

Het zal ons een genoegen zijn u als klant te bedienen.

Over Gran Canaria als eiland

Gran Canaria, dat ook wel als het ‘mini-continent’ bekend staat door zijn afwisselende landschap en begroeiing, maakt onderdeel uit van de Kanarie-eilanden en is een van de meest bezochte toeristische bestemmingen in Europa. Er zijn vele redenen voor deze populariteit, zoals de wereldberoemde stranden, de vele fantastische restaurants, winkels, theaters, alle mogelijke sporten zoals zeilen, golf en duiken, de hartelijke bevolking die weet hoe ze bezoekers een warm welkom moeten geven, en het belangrijkste natuurlijk; het klimaat, dat vaak het beste klimaat ter wereld wordt genoemd. Dat is Gran Canaria in een notendop.

Gran Canaria heeft u zoveel te bieden!


Neem telefonisch of per email contact met ons op, of vul onderstaand formulier in met uw vereisten wat betreft woningen die te koop zijn, of onroerend goed voor verhuur (minimaal 6 maanden) in Gran Canaria. Als u wilt kunt u ook op woningen zoeken op onze website, die in het Engels Engels, Spaans Spaans, Duits Duits en Noors Noors beschikbaar is.


Contactgegevens

Ons team spreekt Spaans, Engels, Duits, Noors, Frans, Italiaans, Zweeds en Nederlands, dus neem indien mogelijk contact met ons op in een van die talen.

Inmobiliaria Cardenas
C/ La Lajilla, 2
35120 - Arguineguín
Gran Canaria, Spain
Bekijk kaart

Tel : +34 928 150 650
Fax : +34 928 150 583
Email : info@cardenas-grancanaria.com

Openingstijden :
Ma t/m vr 09:00 - 17:00 (Gran Canaria lokale tijd nu 5:39:18)
Feestdagen


Neem contact met ons op

De heer. Mevr.
Voornaam :
Achternaam :
Email :
Tel :
Land :
Ik spreek de volgende talen :
Spaans Engels Duits Noors Frans
Italiaans Russisch Hongaars Swedish Dutch
Opmerkingen :
Ik zou graag de maandelijkse onroerend goed nieuwsbrief ontvangen per e-mail
Elke nieuwsbrief bevat alle woningen voor verkoop die die maand zijn toegevoegd, evenals fantastische promoties en speciale aanbiedingen
Ik accepteer het privacybeleid

Jaarlijkse kosten bij het bezitten van een woning in Gran Canaria

Ook nadat men een pand heeft gekocht zijn er belastingen verschuldigd, te weten grondbelasting en inkomstenbelasting. (De vermogensbelasting werd afgeschaft in 2008). In het algemeen zijn deze belastingen relatief laag in Spanje en vertegenwoordigen ze geen hoge jaarlijkse kostenpost.
Indien de woning deel uitmaakt van een apartementencomplex met gemeenschappelijke voorzieningen ("Comunidad"), zal men hiervoor ook een onderhoudsvergoeding dienen te betalen.
In elk geval, moet de makelaar in Gran Canaria u in detail informeren over deze en andere zaken zoals verzekeringen, de bijeenkomst van de Vereniging van Eigenaren, etc. en met u een gedetailleerde raming van de kosten (aanschaf en jaarlijkse kosten) uitwerken.

Grondbelasting

Deze belasting bent u verschuldigd aan de gemeente en is gebaseerd op de kadastrale waarde van de woning. Het wordt jaarlijks, halfjaarlijks of per kwartaal betaald. U kunt deze contant aan het loket bij de gemeente betalen of via automatische incasso van uw bankrekening.

Inkomstenbelasting

Deze belasting is verschuldigd aan de Spaanse Belastingdienst voor alle 'tweede' verblijven. Een woning die eigendom is van een in Gran Canaria niet-ingezetene is altijd een 'tweede' woning. Als de woning wordt verhuurd, moet het (netto) inkomen worden aangegeven en wordt dit inkomen belast tegen een vast tarief van 24%. Maar zelfs als het appartement of huis niet verhuurd is, wordt ook het "eigen gebruik" beschouwd als een 'inkomen' en ook belast tegen een tarief van 24%. Als voorbeeld, zou de inkomstenbelasting voor het eigen gebruik van een klein appartement (Belasting/kadastraal waarde van 50.000 euro en de marktwaarde ca. 100.000 euro) ca. 130 euro / jaar bedragen. Een officieel formulier met de gegevens van de woning (belastingaangifte) moet worden ingevuld en officieel aan de autoriteiten worden verstrekt. Het wordt jaarlijks geheven.

Vereniging van Eigenaren

De Vereniging van Eigenaren stelt elk jaar in hun jaarlijkse Algemene Vergadering een begroting op van de kosten om de gemeenschappelijke ruimtes in het gebouw te onderhouden. Elke eigenaar binnen de Vereniging van Eigenaren heeft een aandeel, dat werd vastgelegd bij de horizontale splitsing in Appartementen. Elke eigenaar draagt bij aan de gemeenschappelijke begroting naar rato van zijn aandeel. Normaal gesproken is de betaling van de bijdrage maandelijks. Soms, als grotere reparaties nodig zijn kan de Vereniging van Eigenaren besluiten tot een buitengewone bijdrage om deze grote reparatie of verbetering te dekken.

Verzekering

Het is zeer aan te bevelen om uw woning te verzekeren. De verzekeringsmaatschappijen verzekeren normaal de inhoud (meubels) en het gebouw zelf. Gewoonlijk meld je de Verzekeringsmaatschappij de waarde voor de meubels die u wilt verzekeren en wordt de waarde van het gebouw meestal berekend op basis van de oppervlakte van de woning en het toepassen van de officiële waarden / m². De verzekering premie wordt meestal jaarlijks betaald via een automatische incasso formulier van uw bankrekening.

Water

Dit betaalt u elke 2 maanden aan het Waterbedrijf via een automatische incasso van uw bankrekening.

Elektriciteit

Dit betaalt u maandelijks aan de Elektriciteitsmaatschappij eveneens via automatische incasso van uw bankrekening.

Dus, als u geïnteresseerd bent in het kopen van een woning in Gran Canaria vraag uw makelaar om een schatting van de jaarlijkse kosten.

Carolina García Chagrin
Managing Director bij Cárdenas Real Estate, GC


Tel: + 34 928 150 650 - info@cardenas-grancanaria.com - www.cardenas-grancanaria.com

This information is subject to changes, it is therefore no binding document. Cárdenas Real Estate accepts no liability for its accuracy or any omissions. All rights reserved, any reproduction of the contents is forbidden. Cárdenas Real Estate, La Lajilla 2, 35120 Arguineguín, Gran Canaria. Offices in Arguineguín, Puerto Rico, Puerto de Mogán & Maspalomas. *Bellevue Best Propery Agent 2006, 2007, 2008 & 2009*

Имоти в Гран Канария от агенция за недвижими имоти „Карденас” (Cardenas). Продава имоти в Гран Канария от 1980 гБългарскиNemovitosti na Gran Canaria nabízené agenty Realitní kanceláře Cardenas, reality na prodej na Gran Canaria od roku 1980ČeštinaGran Canaria ejendom fra Cardenas agenter for fast ejendom, ejendomme til salg på Gran Canaria siden 1980DanskKinnisvara Gran Canarial Cardenase kinnisvarabüroolt, mis tegutseb Gran Canarial juba aastast 1980EestiBiens immobiliers en Grande Canarie avec l’agence immobilière Cardenas, propriétés, maisons et appartements, à vendre en Grande Canarie depuis 1980FrançaisImmobili in Gran Canaria offerti dall'Agenzia immobiliare Cardenas, immobili in vendita in Gran Canaria dal 1980ItalianoĪpašumu Grankanārijā piedāvā Cardenas nekustamā īpašuma aģentūra, kas ar īpašumu tirdzniecību Grankanārijā nodarbojas no 1980. gadaLatviešuGran Kanarijos namų valdos, kurias siūlo Cardenas nekilnojamojo turto agentai, pardavinėjantys namų valdas Gran Kanarijoje nuo 1980-ųjųLietuviųIngatlan Gran Canarian a Cardenas ingatlanügynökségeken keresztül, ingatlanok értékesítése Gran Canarian 1980 ótaMagyarGran Canaria Onroerend Goed door Cardenas Makelaars, woningen te koop in Gran Canaria sinds 1980NederlandsNieruchomości na Gran Canaria w agencji nieruchomości Cardenas, nieruchomości na sprzedaż na Gran Canaria od 1980 rpolskiНедвижимость на Гран-Канарии от агентства недвижимости «Cardenas», продажа недвижимого имущества на Гран-Канарии с 1980 годаРусскийProprietate în Gran Canaria prin  Agenţia imobiliară Cardenas, proprietăţi de vânzare în Gran Canaria din 1980RomânăPosest v Gran Canarii, ki jo zastopajo nepremičninski zastopniki podjetja Cardenas, posesti za prodajo v Gran Canarii od leta 1980SlovenščinaCardenas-kiinteistönvälittäjä: kiinteistöjä Gran Canarialla, kiinteistöjen myyntiä Gran Canarialla vuodesta 1980SuomiFastigheter på Gran Canaria från Cardenas fastighetsmäklare, fastigheter till salu på Gran Canaria sedan 1980Svenska