28 Jan 2019

Anmeldelse av Cárdenas Eiendomsmegler fra en glad kjøper

Publisert i Nyheter

Med hundrevis av positive anmeldelser publisert på sosiale medier og på vår hjemmeside, er vi ved Cárdenas Eiendomsmegler stolte over å si at vi er det sørlige Gran Canarias mest anbefalte eiendomsmegler.

Denne anmeldelsen av Cárdenas Eiendomsmegler, skrevet av kjøperen Neil Pad, er et strålende eksempel på hvordan vi arbeider.

 Da jeg først kom til Gran Canaria for over to år siden, ble jeg straks forelsket i denne øya. Jeg husker da jeg gikk ned trinnene fra flyet, det var en slik herlig følelse å kjenne varmen mot ansiktet. Spesielt deilig for meg som kom fra kalde, mørke England, med regn og blåst og til og med snø om vinteren. Jeg elsket hver time den uken jeg var her, og som de fleste av mine landsmenn hadde jeg slett ikke noe lyst til å reise tilbake til England.

Da vi kom tilbake til England, bestemte vi oss for å kjøpe et sted her på Gran Canaria. Jeg begynte å søke på nettet og fant et forum hvor jeg kunne annonsere etter det jeg lette etter, inkluderert budsjett, beliggenhet, type eiendom etc.

Cardenas var det første meglerfirmaet som kontaktet meg, og jeg hadde gleden av å bli introdusert til Stephan Bergonje, som er en agent for Cardenas. I begynnelsen var jeg bekymret over mulige språkproblemer, men det viste seg at Stephan snakket flytende og veldig godt engelsk. Dette var svært beroligende, og jeg var glad for at jeg nå kunne forklare meg selv bedre med hensyn til hva jeg ønsket å kjøpe og våre krav til eiendommen.

Stephan var veldig profesjonell og viste god forståelse for våre behov med hensyn til å få den eiendommen vi ønsket. I løpet av prosessen kom vi over noen hindringer som var relatert til et annet eiendomsfirma, men Stephan og Ainhoa, ansvarlig for transaksjonslaget innen Cardenas, var alltid der for å gi oss råd og holde oss informert om prosessen.

Stephan ordnet det slik at Cardenas fra nå av var vårt juridiske team og vår skattemessige rådgiver, og blant annet skulle de også ta seg av alle kommunale avgifter. For meg var tilbudet om denne tjenesten en fantastisk bonus. Dagen kom for signeringen av vår eiendom, og hele prosessen gikk veldig greit.

Da vi overtok vår eiendom, introduserte Stephan meg for et byggefirma som han har jobbet med tidligere og fremdeles jobber med i dag. Han arrangerte straks et møte, da han visste at jeg ønsket å renovere eiendommen vi hadde kjøpt. Stephans anbefaling var spot on, og mitt nyrenoverte sted er perfekt og har alt jeg ønsket meg.

Og ikke nok med det! Da jeg naturlig nok også trengte internett, slapp Stephan alt han hadde i hendene og kjørte meg til internettbutikken for å hjelpe meg med å sette opp nettet på min nye eiendom. Jeg måtte dra tilbake til London i to uker, men jeg hadde ingeniører som skulle komme for å installere nettet, og jeg var bekymret over at jeg ikke kunne være her selv. Stephan ordnet det slik at han selv skulle være på eiendommen mens ingeniørerne jobbet med å installere nettet.

Stephan kjenner sin jobb, og viktigere enn alt annet, han vet hvordan man skal behandle folk, og han yter langt over det man forventer. Jeg kunne ikke ha ønsket meg en bedre agent, og det har vært en stor glede å ha Stephan med oss.

Jeg kan trygt anbefale Stephan til alle som er på jakt etter en ærlig og pålitelig agent fra et selskap som kjenner rettighetene og fallgruvene, som har et profesjonelt team med seg, og som kjenner markedet her på Gran Canaria ut og inn. Jeg vil ikke engang lenger kalle han min agent, da jeg betrakter Stephan som en kjær venn nå og for fremtiden.

Tusen takk, Stephan, håper du har mange gode og vellykkede år foran deg.

Vennlig hilsen Neil

Takk Neil, for din fantastiske anmeldelse av Stephan og den samlede tjenesten vi tilbyr til alle våre eiendomskjøpere på Gran Canaria (og selgere, selvfølgelig).

Hvis du vil vite mer om kjøp av bolig her på Gran Canaria, er du velkommen til å kontakte oss når som helst, eller du kan stikke innom et av våre fem kontorer sør på Gran Canaria.

Få vårt månedlige nyhetsbrev

Registrer deg for vårt månedlige nyhetsbrev og bli den første til å motta alle eiendommene for salg lagt til i løpet av måneden, samt siste blogginnlegg, fremragende kampanjer og muligheter.

Abonner nå!