19 Jul 2019

Finn Den Perfekte Eiendommen På Gran Canaria: Tips Fra Cárdenas

Publisert i Tips til kjøper
Alle drømmer om å gå inn døren til en bolig og vite at de har funnet den perfekte eiendommen: Hos eiendomsmegler Cárdenas ser vi dette ofte på Gran Canaria. Vi ser imidlertid også at mange kunder er usikre mellom to eiendommer, eller bare ikke vet nøyaktig hva slags eiendom på Gran Canaria de er på utkikk etter. Dersom du er usikker, får du noen tips her for å hjelpe deg.

Hva skal din drømmebolig på Gran Canaria brukes til?

Først må du avgjøre hvordan du tenker å bruke eiendommen på Gran Canaria. Er det en helårsbolig, et feriehus eller en investering som skal leies ut og som du selv bare tenker bruke fra tid til annen? Vi anbefaler deg å tenke over hvordan du vil disponere eiendommen i dag, men også i fremtiden. Barnebarna er kanskje lykkelige over å få sove på sofaen nå, men hva om 5 år?

Hva er de viktigste faktorene for deg?

Er havutsikt et must, eller er det viktig med trappefri tilgang. Elsker du Puerto Rico eller Arguineguín, eller er det det generelle klimaet og atmosfæren på Gran Canaria som tiltrekker deg? Hvis du har et spesifikt sted i tankene, gjør det saken enkelere å se eiendommer for salg i akkurat det området og ta en avgjørelse. Men ønsker du å se eiendommer over et bredt område, har du en god sjanse til å finne noe som passer akkurat dine behov.

Hva er budsjettet ditt?

Vet du hvor mye du vil og kan bruke, kan du få en god ide om hva som er tilgjengelig sør på Gran Canaria, etter bare en dag eller to med visninger. Et fast budsjett gjør det enklere å sammenligne like eiendommer i ulike områder. Du kan alltid endre budsjettet ditt på et senere tidspunkt, men å se sammenlignbare eiendommer er en effektiv måte å redusere alternativene dine på, under et besøk.

Vær forberedt på å gå på kompromiss med deg selv

Alle eiendomskjøp er til en viss grad et kompromiss, da du skal ha flaks for å finne den perfekte eiendommen (med mindre du vant i lotto, i så fall kan du kontakte oss umiddelbart) innenfor budsjettet. Det hjelper definitivt å være på Gran Canaria når du må ta viktige beslutninger angående eiendom. Derfor tilbyr vi sommervisningsturer med overnatting i våre Sea Breeze-leiligheter. Hos Cardenas eiendomsmegler hører vi på våre kunders behov og krav og forstår deres livsstil, slik at vi kan gi råd om områder og eiendommer som passer best til din personlighet og livsstil.