02 Mar 2023

Fremtiden For Gran Canarias Eiendomsmarked Handler Om Deg Som Kunde

Publisert i Tips til kjøper, Tips til selger, Bo på Gran Canaria

Hos Cárdenas Eiendomsmegler spør vi oss hele tiden hvordan vi best kan betjene våre kunder. Nylig har vi fokusert på fremtiden for eiendomsbransjen på Gran Canaria.

Eiendomsmegling har endret seg og utviklet seg i løpet av de 43 årene Cárdenas har holdt åpent. Da vi først åpnet var datamaskiner en nyhet, så begynte vi å bruke dem til regnskap og til å lagre poster, men nesten all markedsføring ble fortsatt gjort på papir.

Etter at internett begynte å bli populært, var vi en av de første eiendomsmeglerne på Gran Canaria som hadde sin egen nettside. I dag er vi aktive på eiendomsportaler over hele Europa, har en av øyas mest besøkte eiendomsnettsteder, lager gjør videoturer og 3D-eiendomsplaner ved hjelp av laser og bruker digitale kontrakter hele tiden.

Teknologien endrer seg, men det som ikke har endret seg, er vår forpliktelse til å tilby best mulig kundeservice.

Hos Cárdenas Eiendomsmegler vet vi at kundeservice og lokalkunnskap er kjernen i vår virksomhet. Vår suksess og vårt rykte er bygget på vår forpliktelse til å yte best mulig service til våre kunder.

Vi forstår at det å kjøpe eller selge et hjem er en viktig og emosjonell prosess, og vi er stolte av å være der for å støtte og veilede kundene våre gjennom hvert trinn på veien.

En eiendomsvurdering krever fortsatt et besøk på eiendommen av en erfaren megler, i tillegg til forhandlinger om pris, problemløsning og svar på spørsmål.

Selv om teknologi kan være et verdifullt verktøy, er det ikke formålet med vår virksomhet. Vi bruker teknologi for å hjelpe og forbedre kundeservicen vår, ikke som en erstatning for den. Vi forstår at uansett hvor sofistikert teknologien er, vil den aldri kunne erstatte den personlige kontakten og ekspertisen som våre erfarne agenter bidrar med.

Våre resultater taler for seg selv. Vi har brukt teknologi i mange år for å forbedre kundeservice og kundetilfredshet.

Hos Cárdenas Eiendomsmegler vil vi fortsette å tilby best mulig kundeservice, akkurat som vi alltid har gjort. Vi vil bruke all teknologi som hjelper oss med å oppnå dette, men vi vil aldri glemme at kundeservice er hjertet i vår virksomhet.

Kundene våre er vår høyeste prioritet, og vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å sikre at de får den servicen de fortjener.

Konklusjonen er at selv om teknologi og sosiale medier kan endre eiendomsbransjen, vil betydningen av kundeservice aldri endre seg.

Hos Cárdenas Real Estate er vi stolte av vår forpliktelse til å tilby best mulig service til våre kunder, og vi vil fortsette å gjøre det i mange år fremover.

Hvis du planlegger å kjøpe eller selge en eiendom sør på Gran Canaria, kan du når som helst ringe oss for å snakke med en av våre lokale eiendomseksperter, eller stikke innom et av våre kontorer for en prat.