17 Jul 2019

Kjøpe Luksuseiendom Sør På Gran Canaria

Publisert i Tips til kjøper

Luksuseiendommer på Gran Canaria kommer i alle former, størrelser og steder. Fra flotte villaer med utsikt over Maspalomas og golfbanene, eiendommer ved marinaen i Pasito Blanco, til strandleiligheter i Puerto de Mogán.

Det finnes hundrevis av eiendommer til salgs sør på Gran Canaria, men bare en håndfull kan kalles luksuseiendommer. De beste eiendommene publiseres sjeldent og er også en stor kostnad for selgerne, så det å søke på nettet vil sannsynligvis ta veldig lang tid.

Det lønner seg derfor å kontakte en kvalitetsmelger som har oversikt over markedet, slik at du blir informert over nyankomne eiendommer så fort som mulig.

Holde oversikt over Gran Canarias luksuseiendommer

Cardenas eiendomsmegler er medlem av øyas felles eiendomsdatabase BOICAN, så vi oppdaterer raskt når nye eiendommer kommer på markedet. Vi publiserer de beste luksuseiendommene på vår hjemmeside, og kan vise deg de fleste andre til salgs sør på Gran Canaria.

Med over 36 års erfaring i området, er vi høyt ansett av huseiere og andre meglere; Dersom du har et bestemt område eller en konkret eiendom i tankene, kan vi gjøre diskré henvendelser om eiendommer som er til salgs, men ikke publisert.

Vi har også et spesialisert nettsted som fokuserer på luksuseiendommer situert i det eksklusive området Monte Leon, med utsikt over Maspalomas.

Finner du ikke akkurat det du leter etter? Vi publiserer også et utvalg tomter i eksklusive områder på Gran Canaria, hvor du kan bygge din drømmbolig.

Gran Canarias områder med luksuseiendommer er Campo de Golf (Las Raquetas), Campo Internacional i Maspalomas, Meloneras, La Gloria i San Agustin, Sonnenland, Monte León, Pasito Blanco, Loma Dos i Arguineguin, Patalavaca, Playa de Mogán og Puerto de Mogán.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om eiendomsmarkedet på Gran Canaria, eller kom innom et av våre kontorer for en prat.