25 Apr 2019

Selge Eiendom På Gran Canaria: Fagmessig Fotografering Er Avgjørende

Publisert i Tips til selger
Det viktigste du kan gjøre når du skal selge en eiendom på Gran Canaria, er å presentere den med kvalitetsbilder. Dette skyldes at de fleste eiendomskjøpere i våre dager begynner å søke online på nettsteder og eiendomsportaler. For eiendomsmarkedet på Gran Canaria, hvor mange kjøpere bor i utlandet og søker hjemmefra, er kvaliteten på eiendomsfotografering enda viktigere. Deres førsteinntrykk kommer fra bildene de ser, og det har vist seg at kvalitetsbilder øker antallet online-visninger på en eiendom med over 60%. Hvis din eiendom skiller seg ut, er det langt mer sannsynlig at kjøpere vil legge den til sin visningsliste.

Hva kjennetegner et høykvalitets eiendomsfoto?

Kvalitetsbilder av en eiendom viser hvert enkelt rom i et hus på en måte som gjør at det virker attraktivt. For å oppnå dette, må bildene være store, lyse og godt sammensatte. Lyse, iøynefallende bilder kan tas med en kameratelefon eller et point-and-shoot-kamera, men ikke ubetinget. For å produsere en serie kvalitetsbilder av en bolig, trenger du et kvalitetsverktøy som et dSLR-kamera, med utskiftbare linser og fleksibel flashbelysning. Bildene de produserer når de brukes av en utdannet fotograf, er langt mer fristende enn standardfotografier tatt med et enkelt kamera eller en telefon. Derfor trener vi våre konsulenter i eiendomsfotografering og bruker profesjonelle DSLR-kameraer til å fotografere alle våre eiendommer. Vi bruker også eksterne, profesjonelle fotografer når det er nødvendig. Vi gjør en innsats for å presentere eiendommen din på best mulig måte, slik at du får den beste muligheten til et raskt salg, og til en god pris.

Fremtidens eiendomsfotografering på Gran Canaria

Ved Cárdenas Eiendomsmegler er vi alltid på utkikk like etter nye måter å presentere våre kunders eiendommer. Derfor bruker vi luftfotografering til å vise kjøperne området rundt hver eiendom, pluss korte videoer for å gi kjøperne en nøyaktig ide om planløsningen. Vi tilbyr også VR-turer for enkelte eiendommer, samt 3D-bilder. Kvalitetsfotografering er inkludert som standard når du lister en eiendom med Cárdenas Eiendomsmegler. Dette er bare ett av elementene i den komplette markedsplanen for hver eiendom vi legger ut for salg. For en fullstendig guide til å selge din eiendom på Gran Canaria, vennligst last ned vår helt gratis, 32-siders guide.